Hajgyógyászat

Vendégeim kérésére hajuk és fejbőrük maximális egészsége érdekében májustól a szalonban elérhető egy német prémium kategóriájú hajgyógyászati kezelés.

Mivel mi sem vagyunk egyformák a fejbőrünk és a hajunk sem az, ezért mindenkinek személyre szabott kezelés szükséges.
Az eddigi elérhető vitaminos kúrákat most végre felválthatja minden nem kívánt mellékhatás nélkül kifejezetten a problémás területre ható kezelés.
Bátran diétázhatunk és lehet gyönyörű hajunk egyszerre,nem kell félni a plusz kilogrammoktól amit eddig a drága vitaminok mellékhatása során észlelhettünk ha szép hajat szerettünk volna.

Kinek ajánljuk?


 • aki tartós hajhullási problémával küzd
 • aki növeszti a haját
 • akinek kopaszodási problémái vannak
 • akinek gyorsan zsírosodik a haja
 • akinek nagyon vékonyszálú töredezett a haja
 • akinek hajfelvarrása van
 • aki rendszeresen szőkítteti festeti,daueroltatja haját
 • aki enyhíteni szeretné a seborrheás dermatitisz kóros tüneteit

Manuális hajkezelés!

A kezelést minden esetben méregtelenítő hatású ,erősen hidratáló ampullával kezdjük,ami fontos szerepet játszik a sejtek védelmében, a szövetek öregedési folyamata során.
Majd a fejbőr problémájának megfelelően kiválasztjuk majd feltesszük a speciális ampullákat,meleg dunsztot biztosítunk a hatóanyagoknak és 15 perces hő hatás után megmossuk a fejbőrt.
Minden kezelést egy olyan magas koncentrációjú ampullával zárunk le ami egy ún. „erőcsomag” a fejbőrnek. Különlegessége egyedülálló 100 % -os BIO tápanyagtartalma.

Mikortól várható eredmény?

Optimális esetben az otthon javasolt hatóanyag használatával 2.-3-héten jelentkezik a javulás ,ha súlyosabb problémáról van szó akkor 4.5. héten.
Hajkezelések esetében mindig hosszútávon kell gondolkodni!

Természetközeli high-tech minőségű termékek


A Hair Booster, úgy ahogy az Age Attraction összes terméke sok éves tapasztalatból jöttek létre.
A termékek megfelelnek korunk trendjének. A legmagasabb elvárások és a természetes összetevők ésszerű beépítése ma már nem ellentmondás. Az Age Attraction termékekkel sikerült a legjobb összetevőkön alapuló magas minőséget és a növényi összetevőkre fókuszálást egy ésszerű kombinációban egyesíteni.
Különösen fontos volt számunkra, hogy konzekvensen lemondjunk a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, paraffinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagok.
Ténylegesen magas hatóanyag koncentráció.
Az Age Attraction termékek a kiváló minőségű hatóanyagok optimálisan magas koncentrációjával hívják fel magukra a figyelmet.

Hajnövesztő, haj növekedését gyorsító hatás


Az Age Attraction Hair Booster-e magas koncentrációban tartalmazza a

 • Vitamin H (Biotin = A hajat egészségesebbé, erősebbé teszi.)
 • Vitamin F (Linolsav)
 • Vitamin E (Tocopherol Acetate)
 • Provitamin B5 (D-Panthenol)
 • koffein

hatékony kombinációját.

Egy 6 hónapos tanulmány kimutatta, hogy a hajnövekedés láthatóan megnőtt a Hair Boosterrel – egy az összehasonlításban a Hair Boosternél jóval kisebb (10%) koncentrációhoz képest.

Hajkezelő ampullák


Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelem hiánya hajhulláshoz, matt, száraz, töredezett vagy éppen túl zsíros haj kialakulásához vezet. Kiváltó ok lehet a hiányos vagy vegetáriánus táplálkozás, diéta, felszívódási rendellenesség, antibiotikum kezelések, betegségek, stressz, terhesség, stb.
Hatóanyag ampulláink többszörösen magas hatóanyag tartalommal, intenzív összetevőkkel, a német minőségnek megfelelően állnak a kezelőink és otthoni felhasználóink rendelkezésére.

Derma rolleres hajkezelések


Intenzívebb hajhullás kezelésére alkalmas technológia, ahol két komponens is segít abban hogy eredményt érjünk el. Egyik komponens maga a technológia, másik az alkalmazott hatóanyagok általi hatás. A derma roller technológia eredményessége nagyon egyszerűen a helyi immunfolyamatok beindítása következtében képes, egy nagyon intenzív regenerálás beindítására. Azáltal hogy a derma rolleren levő sok mikrotű segítségével, tulajdonképpen megsérül a bőr, autómatikusan beindul egy gyógyító folyamat, mely a kis mikrosérülésekre öszpontosul, pontosabban azok begyógyítására. Ennek az immunfolyamatnak köszönhetően a teljes bőr felületén regenerálódnak a szövetek, és ez hatással van a hajhagymákra is, stimulálva, normalizálva azok működését. A derma roller során alkalmazott hatóanyagok szintén hatással vannak a hajhagymára, és a teljes fejbőrre. Ezek az erősítő, tápláló vitaminok, vagy a hormon moduláló hatású anyagok, képesek befolyással lenni a növekedésre vagy normalizálni a hajciklusokat.

A derma rolleres hajkezelések célja

 • Fejbőr regenerálása
 • hajhullás mérséklése, normalizálása
 • korpás fejbőr és zsíros haj kezelése
 • hajtömeg növelése és tartásának javítása
 • hajnövekedés fokozása.

Hair Booster termékismertető


Hair Booster az erős és egészséges hajért
Intenzív szérum hajhullásra és a haj elvékonyodására – elősegíti a hajnövekedést és a haj megvastagodását
Az Age Attraction Hair Booster-e magas koncentrációban tartalmazza a Vitamin H (Biotin), F (Linolsäure), E (Tocopherol Acetate), Provitamin B5
(D-Panthenol) és koffein hatékony kombinációját. Egy 6 hónapos tanulmány kimutatta, hogy a hajnövekedés láthatóan megnőtt a Hair Boosterrel – egy az összehasonlításban a Hair Boosternél jóval kisebb (10%) koncentrációhoz képest. A tanulmány során ahajsűrűség(hajszálak száma / nm2) nőknél +16,1%-al, a férfiaknál +9,1%-al nőtt.
Ezen túlmenően, a hajciklus a nőknél és férfiaknál egyaránt normalizálható lett. Normális körülmények között körülbelül 80%-a hajhagymáknak növekedési fázisban (anagén fázis) és 20%-a nyugalmi fázisban (telogén fázis) van. Az ennél alacsonyabb arány általában hajhullást jelent. A tanulmány szerint a hatóanyag komplex-el a növekedési fázisban (anagén fázis) levő hajhagymák száma +11%-al megnőtt, és a természetes körülmények helyreállását lehetett meghatározni.

Továbbá a Hair-Booster tartalmaz egy Dél-ázsiából származó növényi kivonatot mely fito-ösztrogén tulajdonságokkal, mely a hormon-moduláló hatásának köszönhetően természetes úton segít a hormonelváltozás okozta hajhullás kiegyenlítésében. Ez gyakran előfordul a nőknél c.a. 40. éves kortól, néha a terhesség vagy más betegség következtében.
A Hair-Booster-el a meglévő hajhullás megállítható, az új hajnövekedése stimulálható

Hatása / Hatóanyagok

A nagy dózisú és gondosan illesztett összetevők elősegítik a haj növekedését, tápanyagokkal látják el a fejbőrt egészen a hajhagymákig és regenerálják a haj sejtszerkezetét.

Nagyon fontos!

Mentes a bőrt károsító összetevőktől!
Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt, és gyengéd a bőrhöz. Az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagok.

Manuális kezelések ára hőhatással

Hajhullásra,hajerősítésre,hajnövesztésre,zsíros,szeborrhoeás,korpás haj kezelésére!

 • 1 alkalom :11.500 Ft
 • 10 alkalmas bérlet :95000 Ft

Dermarolleres kezelés ára:

 • 1 alkalom:13.500 Ft + 1 db saját dermaroller a kezeléshez 3500 FT
 • 10 alkalmas bérlet :115.000 Ft

Örömmel leszek segítségetekre!

 

Vendégem Dóri észrevétele, a 10 alkalmas kezelés után!

"Az elmúlt félévben tartós stressz (munkahelyi nyomás, munkahelyváltás, tanulmányok) alatt éltem az életem, aminek következtében jelentős mértékben hullani kezdett a hajam. Kezdetben csak az tűnt fel, hogy a szokásosnál jóval több mennyiségű hajszál vesz körül a földön és a ruháimon, és a fésűm is jobban telítődik. Egészséges hajszálak tömege vett körül. Megijedtem.

A stresszes időszak végén, amikor már kezdtek lecsengeni a dolgok, úgy döntöttem, új fodrász után nézek, mert akartam valamit kezdeni a hajammal. Tartós hajgöndörítésben gondolkoztam, mivel mindig is szerettem volna dús, göndör loknikat. Akkoriban erősen zsírosodott a hajam, emellett korpás volt, a hajvégek pedig szálkásak. Heti 2-szer mostam hajat, de 2 nap után már csak összefogva tudtam hordani, nem állt sehogy.

Felfedeztem Heninek a honlapját és a Hajgyógyászat nevű menüpont is kíváncsivá tett. Felkerestem őt, bejelentkeztem a tartós hajgöndörítésre. Az első találkozás alkalmával elhangzottakra azonban még én sem voltam felkészülve. Heni megvizsgálta a fejbőröm és a hajam, és azonnal lebeszélt a göndörítésnek még a gondolatáról is. Sokkoló volt hallgatni, ahogy az előző fodrászok munkáját jellemezte, akiknek köszönhetően seprűszerű lett a hajam, ugyanis én évekig a tépett frizura híve voltam.
A dús frizurám elvékonyodott és lógó, seprűszerű hajjá vált.

Heni javaslatára egy ápoló színezővel kente be a hajam és levágta a beteg hajvégeket. Szinte azonnal puhább tapintású lett a frizurám, fényesebb, jó volt ránézni. Azt éreztem, ő végre az a fodrász, aki megmondja a frankót, felvilágosít, hogy pl. a haj megtépésének, ill. a használt hajápolási anyagoknak (sampon, balzsam, zselé), milyen hatásai vannak a hajra és a fejbőrre. Kidobatta velem az összes eddig használt terméket és elmondta, mik tesznek jót a fejbőrömnek és a hajamnak.

Átbeszéltük a 10 alkalmas kezelést is. Kicsit féltem belevágni, de azt mondtam magamnak, hogy azzal teszek több kárt, ha nem teszek semmit. Nem volt vesztenivalóm.

Így is történt. Az első alkalommal megszabadultunk az összes gyenge hajszáltól és a másodiktól kezdődően már látható volt, hogy jóval kevesebb haj hullik ki a fejmasszírozás alatt. Heni maximális erőbedobással vitte végig a kezelést, nem hagyott ki egyetlen lépést sem, alaposan bemasszírozta a hatóanyagokat a fejembe és ehhez még lelki motivációt is adott. :) A pozitív gondolkodásra itt mindenképpen szükség van.

A harmadik kezeléstől már egyértelműen kevesebb hajam hullott ki, folyamatosan ellenőriztem a fésűben lévő haj mennyiségét és a földre hulló szálakat is. A hajmosással nem kellett bíbelődnöm, mert heti 2-3 alkalommal mentem a kezelésre, így Heni rendszeresen gondoskodott a hajamról. A hajamat vegyszermentes, argánolajos samponnal mosta és pakolóval ápolta, amibe azóta én is beleszerettem és beszereztem.

A 4-5. kezelés alkalmával már azt is felismertem, hogy nem zsírosodik a hajam és nem korpásodik! 4 napig folyamatosan ugyanolyan puha és lágy, mintha aznap mostam volna.

A kezeléssorozat alatt végig követtem Heni tanácsait, komolyan vettem, amit kért. Beszereztem az otthon használatos Hair Boostert és a Kolostrum tablettát is, amiket azóta is használok. Annak a híve vagyok, hogy egy féléve tartó hajhullást folyamatosan kell kezelni, a kihullott hajszálaknak pedig idő kell, amíg visszanőnek. Talán csak az edzésre vonatozó kérését volt nehezebb betartani, mert az volt a cél, hogy ne izzadjon a fejbőröm. Ezért csak szeles időben mentem futni és többször edzettem teremben.

Végigcsináltam a kezeléssorozatot, és nagyon örülök, hogy így döntöttem A kezelések mindegyike javított a hajam és a fejbőröm állapotán, és ezentúl is betartom az utasításokat, a 100% siker érdekében."