Copacabana melír!

Azoknak ajánlom, akik nem szeretnének túl sűrűn melíroztatni, és természetes napszítta hatásra vágynak. Hatása 3-6 hónapig tart.

Mindig is szeretted volna kipróbálni milyen is lennél világosabb hajszínnel, de nem akartál drasztikus változást?

Ez a technika a tökéletes választás ! Nem keletkezik lenövés és hajadnak igazán különleges, természetes hatása, árnyalata lesz egyedi szín-játékkal - a legújabb divat szerint!


A L’Oréal Professionnel fodrászatokban, csak úgy, mint az én szalonomban, a személyre szabott hajfestési szolgáltatás kulcsfontosságú. Ha melírról van szó, sose feledjük, hogy egy szakember keze elengedhetetlen az igényes eredményhez. Ezzel a festési technikával teljesen egyedi hajszínt kapunk, mely úgy fog ragyogni, mintha épp egy csodás nyaralásról érkeztél volna haza. Ez a melírozási technika a kaliforniai tengerpartokat idézi meg, rendkívül nőies és friss érzést nyújt. A napszítta hatást úgy érjük el, hogy a világosabb csíkok főként oldalra és a fejtetőre kerülnek. Fóliás vagy fésűs melírtechnikával visszük fel a kívánt színt a hajra. Minden hajszínhez, hosszhoz és formához illik és kívánságod szerint kombinálható. Lehetsz teljesen egyedi ,a fantáziád szerint készítem el a tincseket a hajadba. Aki egyedi frizurára vágyik annak ez a megoldás tökéletes!

Lenövés nem látszódik és a hatás így 6 hónapig is eltart!

Várlak szeretettel!