Natura Keratin® tartós hajkiegyenesítés

Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített, brazil, kakaós, keratinos tartós hajegyenesítést, hajsimítást és ápolást. A Natura Keratin az egyetlen organikus alapú hajegyenesítő - hajsimító és ápoló kezelés, amely a modern kor elvárásainak megfelel.

A kezelés során természetes alapú keratin (a haj és a köröm fő építőanyaga) kerül felhasználásra. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást, ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

A hihetetlen eredményeket és a haj kivételes puhaságát a különleges összetevők is segítik, mint például az organikus termesztésű gyümölcskivonatok (eper, kiwi,narancs , citrom ) és a kakaó.

A keratin újra eltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat hő általi károsodástól. A kezelés minden hajtípusra alkalmazható, függetlenül attól, hogy festett, melírozott, dauerolt vagy már hajegyenesítést is alkalmaztak rajta.

  1. lépés

CLARIFYING SHAMPOO

Nagyhatású tisztító sampon, minden hajtipusra, amely alaposan megtisztítja a hajszálakat es a fejbőrt az ásványi anyagok Ierakódásaitól, a styling termekek maradékaitól és az egyéb szennyeződésektől. Szalicilsavat és más hatékony exfoliáló összetevőket tartalmaz, tömeget és térfogatot ad a hajnak, tökéIetesen előkészíti a Tartós Hajkiegyenesítő Kezeléshez. A kiemelkedő eredményt és a haj kivéteIes puhaságát olyan különleges összetevők is segítik, mint péIdául a zöldtea és a kamilla kivonat.

  1. lépés

BRAZILIAN HAIR TREATMENT, INSTANT, CHOCO

Hidrolizált keratin protein és kakaóvaj tartalmú tartós hajegyenesítő krém, minden hajtípusra, festett, melírozott és dauerolt hajra is. Hő hatására aktiválódik, tartósan simtó és hajszerkezet javitó hatsú. Nemcsak egyedülálló módon változtatja át a teljes hajkoronát, hanem az organikus termesztésű gyümölcskivonatoknak - eper, kiwi, narancs, mirtusz levél, áfonya, citrom - koszonhetően a jelenleg kapható egyik legmodernebb és legtermészetesebb hajszerkezet újjáépítést biztositja. A kezelés után aznap hajat moshat, 3-4 hónapon át gyönyörű, fényes, egyenes és sima lesz a frizurja.

  1. lépés

ORGANIKUS, PRO-KERATIN LEZÁRÓ

A kulonleges Pro-Keratin Lezró Spray forradalmasítja a keratinos, tartós hajegyenesítést. Az alacsony pH értéknek köszönhetően (erősen savas kémhatású), azonnal visszazárja a hajszlak felületét és egy természetes kristályvdőréteget is biztosít a hajszáIaknak. Fokozza fényét, puhaságát és gyorsítja a keratin felszivódásának foIyamatát, így még tökéletesebb és tartósabb eredményt biztosít. Kezels utnán aznap hajat moshat.