Munkáim

Olaplex világosítás fésűs melírral


Tartós hullámosítottunk!
Átalakultunk és imádjuk <3
Pleszkán Écska társaságában :)
Így kell viselni egy tartós hullámosított hajat.
Mindig mondom lányok, választhattok bármilyen hajat csak tükrözze az egyéniségeteket és akkor bombasztikusan fogtok kinézni! Íme a példa! :) <3
Az elképesztő hangú kisasszony tudja mitől döglik a légy! :)
Változtatni jóóó!!! :)

Tartós hullámosítottam és formára igazítottam vendégem haját! Háromszor olyan dús lett, a fejbőrén a haj sem fog gyorsan zsírosodni és szerintem nagyon csajos. :)

Cukorborsó kisasszony <3


Átalakultunk!


Tartós egyenesítettem a natura keratinnal! Összehasonlíthatatlan!


Vendégem azzal keresett meg, hogy segítsek eltűntetni ezt a vöröses-sárgás-barnás színt, mert minden álma egy természetes szőke haj. Igaz pár órát nálam töltött, de azt hiszem megérte. :)


Vendégem ezzel az ombre hajjal érkezett. Szerintem mondanom sem kell, látjátok, hogy mennyire elrontották. Nagyon nagy munka volt, mire kijavítottam.


Mert megváltozni jó!:)


Anikó haja, amikor először hozzám jött. Ennek már jó pár hónapja és azóta is imádjuk, hogy megváltoztattuk a frizuráját! Egyszerűen csak azt használtam jól, amit a természettől kapott, a gyönyörű hullámait na és persze a fantáziámat! ;) <3


Természetesen a 2. képen levő hajat készítettem én. :)


Virág Angliába költözött átmenetileg és úgy döntött változtassunk! Jujj de imádom ezt a hajszínt! <3


Gyönyörű, puha, eredeti póthajból meghosszabbítottuk vendégem haját, akit évek óta zavar, hogy kevés a haja. Imádtuk mind a ketten és erről senki soha meg nem mondja, hogy póthaj. Sem tapintásra, sem kinézetre. <3


Mikulás napján ördögi vörös haj készült :) Krisztina átalakul kicsit! <3


Átalakultunk! A mosolyért már megérte! <3


Nem mindig van szükség teljes átváltoztatásra! Van amikor elég az is ha egy kis fantáziát, stílust viszünk a frizuránkba. Ettől leszünk egyediek. ;)


Vendégem novemberben ezzel a hajjal érkezett hozzánk. Szerkezete teljesen roncsolt, vattaszerű volt. Beszíneztem, levágtam a haját és megbeszéltük balayage ombre amire szüksége van! Most másodjára festettem a haját, mát nagyon szép állapotban van és gyönyörü a színe is.

Vigyázzatok a hajatokra!
A fényes egészséges hajtól nincs szebb!
Így szőkén és ápoltan pedig tökéletes. ;) :) <3


Vendégem ombre hajat kért az előző fodrászától. Sajnos egy egyszínű zöldes szőkét kapott. Ma készítettem neki egy balayage ombrét. <3


Vendégem nagy változásra vágyot, és jól döntött! Merjetek változtatni! :) <3


Természetes színátmenet volt a kívánság.


Yasmine hajacskája 4-5 hónapig újra egyenes. Én a natura keratinnal egyenesítek, mert sokkal kimélőbb és tartósabb ,mint bármi más.


Nem értem egy két hetes melír hogy nézhet ki így. Egyáltalán hogy engedhetünk ki így a szalonból egy vendéget aki ráadásul egy gyönyörű nő. Ha már nem szeretjük amit csinálunk vagy unjuk esetleg nem értünk hozzá kellőképpen váltsunk pályát, de így ne. Óvónéni remélem örül. :)


Megváltoztunk. ;)


Dúsítottunk és laza,természetes, csajos hullámokat varázsoltunk! Kedveltük. ;)


Készülünk a nyárra. ;)


Pénteken hívott a vendég, hogy kérve kér ma javítsam ki a haját, mert nem mer az utcára menni ezzel. Festékkel melíroztam a felső sötétbarna részt majd újra színeztem az egészet! Szőkítés nélkül is gyönyörű ombrét lehetett volna ebből a natúr hajból készíteni! Szerintetek mennyire volt boldog amikor készen lettünk? Hajdoktorneni lettem! :P


A kedves göndör hajú doktornéninek gyorsan kijavitottuk a haját! Mivel kismama csak melír és természetesen száraz hajvágás steampoddal! :)


Nagyon jó döntés volt a forma és a színváltás is. ;)


A gyors döntések a legjobbak,fodrász és vendége 2 perc alatt egy húron pendült. Szerintem teljes mértékben ez az egyénisége, kicsit világosítottam is de még csak szolídan,majd a következő alkalommal .... :)


Legkedvencebb idei hajfestésem! Vendégem 61 éves és a legjobb példája ha ránéztek , hogy mi viseljük a hajat és nem fordítva ! Tudjátok, hogy a réz haj szerelmese vagyok és szeretném megmutatni nektek ,mindegy hány évesek vagyunk hihetetlenül szép, szexi és egy kuriózum a réz vörös haj! Merjük bátran megmutatni ,vállalni akik vagyunk , bármilyen hajszínnel, korral, fazonnal, a haj sokat elárul .


Festettünk, vágtunk és szerkezetépítés is történt a haj szárazsága miatt. Jujj de hosszúúúú és göndör is... ;)


Vendégemnek természetes ombre hatást készítettem az Inoa segítségével. ;)


Megváltozni jó! Nagyon tetszett mindkettőnknek azonnal! Jo döntés volt. :)


Melíroztam egy angyalhajat! <3


Milyen sokat számít egy formaváltoztatás.


Edző néni átalakult. :)


Vendégem haja évek óta festetlen és szeretett volna megújjulni ,de úgy.hogy a természetes hatás megmaradjon.Copacabana melírral megvalósítottuk.


Vendégem teljesen kétségbeesve érkezett mennyire tönkre tették a haját,az inoával első alkalom után mi ezt megváltoztattuk.Teljesen természetes ombre hajat készítettem számára,az öröm nem maradt el. :)


Inez haját két éve a Loreál hajfestékével festem szőkére és a Loreál steampod hajszerkezetépítővel rendszeresen kezelem.


Ombre haj az Inoaval festve.Mónika haja évek óta fehér szőke volt ,pár hajfestés után végre gyönyörű természetes színű és egészséges.


Eszter haja évek óta a Loreallal festve


Mónika haját régóta az Inoa ammóniamentes hajfestékével festjük.


Szőkítés nélküli hajszínváltás,fokozatos formára vágás és loreal steampod hajszerkezetépítés.


Igazi, természetes réz vörös hajszín felvilágosítás nélkül,ammóniamentesen!


Tartós hullámosítás egyenes hajból


Nem kívánt zöld hajszín eltávolítása és formára vágás a saját hullámos haj előtérbe helyezése


Kállai Zsófi mielőtt először fellépett volna az X faktorban megkeresett, hogy segítsek és varázsoljuk széppé a frizuráját! Szépen beszíneztem, melíroztam, hajszerkezetépítettem és máris gyönyörű lett.


Ombre haj,természetes mokka árnyalatban


Természetes hatású kristálykeratinos hajhosszíbbítás melír tincsekkel


Tartós hullámosítás és fokozatos formára vágás a hajhossz megtartásával.


Hajfestés Majirellel


Ammóniamentes Inoa hajfestés kismama vendégemnek


Loreal hajfestés


Masni konty