Loreal SteamPod® hajszerkezet újraépítő kezelés

A forradalmian új STEAMPOD RENDSZER az egészséges és sima tapintású hajért.
A Steampod a L’oreal Professionel első saját márkájú fodrászati eszköze, melyet a Rowenta Salon márkával közösen fejlesztett ki.
Nyolc új szabadalommal védett eszköz a L’oreal Professionel első, kimagasló technológiájú gőzhaj-kiegyenesítő lapvasa. Különleges technológiája révén, mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja.

Ez a szolgáltatás, egyszerre formázza és ápolja a hajat. A szolgáltatásnak köszönhetően a haj puha tapintásúvá válik, csillogó és fényes lesz.

A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását, valamint könnyebben kezelhetővé válik.
Mindegy, hogy a vendég álma a szögegyenes haj vagy gyönyörű hullámok: a Steampod mindezt képes valóra váltani amellett, hogy regenerálja a hajat.
A tápláló hatás hajtípustól függően 3-5, a formázás 1 hajmosásig tart, eredményképp a haj könnyebben formázható és a reggeli készülődési idő is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál!