Termékek

A szalonban COLOR.ME by KEVIN.MURPHY hajfestékével dolgozom!


A haj és a fejbőr szépségének, egészségének titka a hajápolás rendszeressége, melyhez hozzátartozik a vendégeim részére történő egyénre szabott termékajánlás is.
Nagyon fontosnak tartom,hogy ne csak a szalonban, hanem otthon is a megfelelő termékeket használják a kedves vendégeim, hogy hosszútávon gyönyörű és ápolt legyen a frizurájuk.

Miben más a COLOR.ME by KEVIN.MURPHY hajfestés?

A színek világa, ahol az innováció és az egyéniség találkozik.
Divatból született teljesítmény által vezérelt.
A COLOR.ME by KEVIN.MURPHY több tónusú eredményt és egységes színfunkciót biztosít.
Az ammóniamentes összetételű színválaszték gyengéden hidratál, megfiatalít és hihetetlen fényt kölcsönöz a mézben, gránátalmában, shea vajban, csipkebogyóban és aloe verában gazdag árnyalatoknak köszönhetően.
​A termékcsalád változatos felhasználási lehetősége, tartós vagy féltartós színezőként is, illetve a választékban kínált többféle aktivátor, szőkítő és +technológia biztosítja a korlátlan kreativitást, a sokoldalúságot és a színek következő szintű testreszabását.

Késleltetett oxidáció:
Az egyenletes felvitelt biztosítandó az oxidációs folyamat nem azonnal indul el, így támogatva a szakemberek munkáját és a professzionális végeredményt.
Mikropigmentek:
Termékeink lassan ható mikro-pigmenteket tartalmaznak. Mivel a COLOR.ME a kutikulák tágulását a minimális szintre csökkenti, kellően apró festékszemcsékre van szükség, hogy elég mélyre hatolhassanak.
Ezért alkalmazunk olyan apró mikro-pigmenteket, melyek lassítják az oxidációs folyamatot, hogy előbb mélyen a hajszálakba hatolhassanak.
Ez a módszer garantálja a ragyogó és hosszan tartó színeredményt.
​​Molekulapár garancia:
A múltban a hajszínező termékeket a mennyiségük, és nem a tartalmazott molekulák alapján adagolták.
A legújabb technológia lehetővé teszi, hogy a color.Me termékeiben pontosan tudjuk a tartalmazott molekulák számát, ezáltal garantálható, hogy minden egyes molekula kölcsönhatásba lépjen. Amikor a hajfestékben a molekulák oxidálódnak, kölcsönhatásba lépnek egymással és stabil kötést hoznak létre. Mivel nem maradnak kötetlen molekulák ezáltal csökken a bőrirritáció és allergiás reakció kockázata. A lefolyóba jutva nem szennyezik a környezetet.

​​Tulajdonságai:
​ Multi tónusú, természetes hatású végeredmény
Optimális teljesítmény
A haj állagának megőrzése
100% őszhaj fedés
Maximális világosító hatás
Szín a színen
Sötétítés
Tökéletes színkiegyenlítés
Könnyű korrekciós technikák

A természet legjava...​
Méz: a méz vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, segít megtartani a haj nedvességtartalmát, és természetes védőréteget képez.
Gránátalma: antioxidáns tartalma véd a roncsolástól, és gátolja a kollagént bontó enzimek működését.
Shea vaj: az esszenciális zsírsavakban gazdag sheavaj biztosítja a hidratálást, építi és védi az érzékeny töredezésre hajlamos hajszálakat a roncsolástól.
Csipkebogyó: a high-end kozmetikumokban használt csipkebogyó kivonat kiemelkedően hatékony antioxidánsai biztosítják a tartós színeredményt.
Kókusz olaj: a hosszú láncú molekuláI védik a fejbőrt hajfestés közben.
Aloe vera: nyugtatja és ápolja a hajat és fejbőrt, miközben természetes fényt is ad.
Pantenol: fertőtlenítő, bőrnyugtató hatása mellett hidratál és erősíti a hajrostot.
Édes mandulaolaj: lággyá és puhává teszi a hajat, miközben e vitamin tartalma gyönyörű fényt eredményez.
Szőlőmag olaj: linolsavatés lecitint tartalmaz. Kiegyensúlyozza a fejbőr ph-értékét és védi a természetes savköpenyt.