Természetes hatású kristálykeratinos hajhosszabbítás

A vonzó nőnek belső kisugárzása van, de a külső benyomás is nagyon sokat számít!

A nőiességhez mindig is hozzátartozott a hosszú hajviselet képe. Ha tehát igazán vonzó akarsz lenni, itt a megoldás: a hajhosszabbítás!

A hőillesztéssel való rögzítés az egyik legdiszkrétebb, legmodernebb eljárás, mivel az illesztési pontok nem látszódnak.

Hosszú, dús és gyönyörű hajad lehet, amelyet mindenki irigykedve fog nézni az utcán!

Ha már megbántad, hogy levágattad a hosszú loknid, de nincs kedved várni amíg visszanő akkor ez a Te ajánlatod.

Ha genetikailag vékony szálú a hajad, így nem tűnik olyan dúsnak ezzel a megoldással kiküszöbölheted ezt a kis hibát.

Biztosan Te is álmodtál már olyan szép hajról amit a tévében látsz, most Neked is lehet reklámfilmbe illő hajkoronád.

Génjeinkben benne van, hogy egyes embereknek nem nő meg egy adott hossztól jobban a hajuk, illetve a mai felgyorsult világunkban nem fordítunk elegendő táplálék és vitamin bevitelt, amiből hajkoronánk táplálkozni tudna.Erre a leggyorsabb megoldás a haj mesterséges pótlása.

Hajhosszabbítás menete:

Lényege, hogy a saját hajhoz keratinnal illesztjük hozzá a póthajat tincsenként. A legújabb kristálykeratinos megoldással dolgozunk,meleg hőillesztőgép segítségével. A póthaj tövét keratinnal készítjük elő amit a hőillesztőgép segítségével megolvasztunk, ebbe az olvadékba tapad bele a a saját haj, ami szobahőmérsékleten megkeményedik.

Leszedést otthon ne végezzünk, bízzuk szakemberre!

A hőillesztéses hajhosszabbítási technikánál a haj nem veszti el a tincsességét, kézzel és ujjal is bele lehet túrni. Ennél technikánál a felrakás menete azonos az ultrahangos, digitális hajhosszabbítás módszerével. A hajhosszabbításnál a póthajból, ami mindig eredeti haj, egy vékony tincset a saját haj azonos vastagságú tincséhez rögzítünk. Hőillesztő géppel aktivizáljuk a kapcsolódási pontokat, megfelelő hőmérséklet szabályozással, anélkül hogy ez károsan hatna a hajra és a fejbőrre. Az illesztések észrevétlenek maradnak az őket elfedő haj alatt, így akár kontyba, lófarokba kötve is kényelmes viselet.

A hajhosszabbításnál a haj applikálásához különféle keratinos, szilikonos anyagok használatosak. Ez az anyag sem a saját sem a póthajat nem roncsolja, abszolút fejbőrbarát anyagokat tartalmaz.

Nagyon fontos a megfelelő tincsek leválasztása és a preciz felrakás.

Nagyon sok múlik ezen!