Hajfestés Loreállal, INOA ammóniamentes hajfestés!

INOA bemutató Budapest

A magyar fodrászszalonokba is megérkezett a jövő hajfestéke: az INOA. Különlegessége az ODS (Oil Delivery System = Olajos vivőközeg technológia) technológiában rejlik, melynek köszönhetően a hajfestés újfajta élménnyé válik: kényelem a fejbőrnek, optimális védelem a hajszálnak (Megvédi a természetes haj számára fontos lipideket és aminosavakat a hajfestés során.), és határtalan színerő.

AMMÓNIA ÉS SZÚRÓS SZAG NÉLKÜL

A hajfestés még soha nem volt ilyen kellemes, pihentető élmény!

Tökéletes hajszín és optimális kényelem minden nő számára. A L’Oréal kutatói évek óta ennek a merész elképzelésnek a jegyében dolgoztak, és végül siker koronázta erőfeszítéseiket. Az INOA-val a hajfestés gyökeresen megváltozik. Mi a titka? Egy új, olajos alapú formula, amely más hajfestéktől eltér. Ez az új hajfesték teljesen ammóniamentes, mégis rendelkezik az oxidatív hajfestékek minden előnyével: akár 3 árnyalatnyi világosítás érhető el vele, 100%-osan fedi az ősz hajat, és gyönyörű, egységes, intenzív, csillogó hajszínt eredményez.

INOA - A jövő hajfestéke

Szeretjük …

…átélni a kényelem új dimenzióját. Az INOA-val búcsút mondhatunk a hajfestékek kellemetlen ammóniaszagának, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajfestést mind a fodrász, mind a vendég számára. Nincs többé szúrós szag, ami irritálja az orrot és a szemet. A fejbőrön korábban érzékelt irritáció és égető érzés is megszűnik.

Értékeljük …

… a hajszál számára biztosított védelmet. Az ammóniamentes INOA-val a hajszál ugyanolyan selymesen sima, mint a hajfestést megelőzően. (Műszeres mérés alapján, 1, 5 és 9 alkalmazást követően.) Mindemellett, az INOA egyedi textúrája egy luxus ápolókréméhez hasonlítható leginkább.

Büszkén viseljük …

… a hihetetlen intenzitású, ragyogó színeket. Az INOA 3 tónusig képes felvilágosítani a hajat az ODS egyedi technológiájának köszönhetően, amely nagyobb hatékonysággal juttatja be a pigmenteket a hajszál belsejébe, mint korábbi hajfestékeink. A árnyalatok palettája szinte végtelen lehetőségeket biztosít, a hajszín szép egységes lesz, az ősz hajszálakat teljesen elfedi, a színeredmény pedig megbízható és kiszámítható.

Ombre haj az Inoaval festve.Mónika haja évek óta fehér szőke volt ,pár hajfestés után végre gyönyörű természetes színű és egészséges