Wella Wave It tartós volumennövelés

Ajánlom vékonyszálú, egyenes ,könnyen lelapuló hajú hölgyvendégeimnek, bármilyen hajhosszra, mert az eljárás után laz, könnyed, rugalmas, hullámos, vastagabb, dúsabb lesz a frizurája.
Természetes hullámos haj hatását kelti, semmiképpen nem daureolt képet mutat. Ez egy jóval kimélőbb eljárás, mint a normál Dauer, mert kevésbé bontja meg a hajban a kémiai kötéseket, éppen ezért csak 5-6 hétig tart. A Headlines rövidebb hatóidejének köszönhetően gyorsan kifejti hatását.

Eljárás:

Megmossuk a hajat,majd megtöröljuk és felcsavarjuk,nem dauer csavaróra, hanem egy speciális csavaróra,ami puha nem szúrós és tüskés. A csavaró méretét és a hatóidőt a fodrász dönti el, határozza meg aszerint, amit a vendég kiván. Fontos a jó választás és a hatóidő!
Miután felcsavartuk a hajat, rátesszük a volumennövelő anyagot és hatóidő után fixáljuk. A végén a vendég kérése szerint formázuk, akár egyenesre száritva, hogy dúsabb legyen, de sima, vagy hagyjuk göndören, behabozzuk és diffúzorral száritjuk.
Az a jó, bármit meg tudunk tenni, ha egyenest szeretnénk azt, ha hullámosat azt.
Egy vendég véleménye a headlinesról:

Érdekes ez a headlines, mert most lesz kb. két  éve hogy legutoljára csináltattam, az volt a második alkalom. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de nekem még most is benne van a hajamban, vagyis a végeiben pontosabban. Biztos vagyok benne, hogy még mindig az, hajmosáskor alul szépen hullámosodik. Ezalatt a két év alatt sem találtam a "google-on" keresve nagyon új információkat róla. Csak hozzászólásokat olvastam, és sokan nem ajánlják és félnek tőle, hogy olyan, mint a dauer. Nem. 
Nálam wella termékeket használtak. Szerintem nagyon megérte, mivel nem az a minden hónapban fizetni kell érte dolog. Pláne a tartóssága miatt is. Szerintem azért maradt benne ennyire, mert a második alkalommal nem vártam egy évet sem, hanem kb. 4 hónapot, gondolom- bár hangsúlyozom nem értek hozzá- ráerősített a régebbire, mert akkor sem ment ki még belőle teljesen az előző. 
Nagyon-nagyon szép hullámos-göndör hajat kreál. Én még annyi dicséretet, és szép szót nem hallottam azelőtt a hajamról, mint mikor benne volt. Nagyon egyszerű kezelni is, ez volt benne a kedvencem. Kimosom, fejjel lefelé megszárítom óvatosan. 
Talán még egy jó hajhabba való befektetést igényel a dolog. Most is készülök csináltatni nyáron. Suli mellett ez a leggyorsabb és legszebb megoldás számomra. Remélem valamit azért segített a véleményem azoknak, akik gondolkodnak rajta. Mondjuk egy biztos, megbízható fodrászt kell választani hozzá.

Ha eddig vékony szálú, kevés hajad volt ezzel megváltoztathatod a hajad és  a képet magadról amikor belenézel a tükörbe.

Tetszeni fog a változás!
Rám bízhatod magad, vigyázni fogok a hajadra,

Várlak szeretettel!