Férfi ősz hajfedés színezéssel 5 perc alatt!

Az ősz haj problémája elég hamar megjelenik manapság ,egészen fiatal korban is.

A loreal kifejlesztett egy speciális hajszínező zselét a Férfiaknak ami majdnem teljesen fedi az ősz hajszálakat anélkül,hogy a haj színét megváltoztatná!
Nem lesz "mű" festett barna hajszíned, senki nem fogja látni,hogy a hajad át van színezve csak annyit,hogy megfiatalodtál, eltűntek az ősz hajszálak!

Speciális szalonszolgáltatás ez, kedvezve azon férfi vendégeinknek akiknek fontos az igényes külső.
Azt gondolom, nem csak mi nők szeretnénk szépek, fiatalosak lenni hanem a férfiak is. Most drasztikus változtatás nélkül pár perc plusz idő ráfordítással visszaállíthatod hajszíned.
Amennyiben új frizurát szeretnél kipróbálni és kéred a véleményemet szívesen segítek,Megbeszéljük az új formát és közösen kreálunk neked egy új stílust.

Az otthoni hajápolásban és formázásban is segítek. Bármi gondod van a zselé vagy wax használatával vagy akár fejbőrproblémád van. Megbeszéljük a teendőket,hogy az otthoni hajmosás és formázás ne okozzon több problémát neked.

Azt gondolom 3 hetente egy hajvágás és igény szerint egy ősz haj fedés szükségeltetik egy férfinak ahhoz,hogy frizurája ápolt, igényes legyen.

Várlak szeretettel!!