Gál Henriett vagyok, női, férfi és gyermekfodrász.

 
 

Ez irányú iskoláimat 2005-ben végeztem el. Azóta megszakítás nélkül a szakmában tevékenykedem. Kezdetben, Egerben saját vállalkozásomban, majd új kihívásokat követve egy innovatív technológiákat alkalmazó szalonban üzletvezetőként dolgoztam. 2012-ben Budapestre költöztem, ahol rövid keresgélés után egy kreatív, minőség iránt elkötelezett csapathoz csatlakoztam.
Mára pedig kialakítottam saját kis birodalmamat, a Henihairt.
Célom, hogy minden kedves vendégem egyéniségének és igényének legmegfelelőbb frizurát kapja tőlem,ezzel elnyerve maximális bizalmát. Segítségedre leszek, hogy megváltoztasd és újraépítsd frizurádat! Együtt kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb fazont és színt, majd megbeszéljük mi lenne a legjobb termék amit otthon is használj, hogy gyönyörű hajad legyen! Nem mindenkinek kell a legtrendibb frizurát elkészíteni, hisz egyéniség minden ember és az én mottóm „a kevesebb néha több”! A természetesség híve vagyok formában és színekben egyaránt.
Minden fodrásznak van „gyengéje” nekem a hosszú és különleges színűre festett haj! :) Kedvelem, amikor úgy jön vissza a vendégem, hogy irigylik a hajszínét és kérdezgetik milyen színű. Tehát bátran jöhetsz hozzám nem foglak rábeszélni egy rövid frizurára hacsak nem Te magad szeretnél egy nagy változtatást! :) Nagyon fontos számomra,hogy a vendégemnek ne csak akkor legyen jó a frizurája amikor kilép a szalonból hanem a mindennapokban is! Bátran állíthatom, ha megfogadod a tanácsaimat a hajápolással,festéssel kapcsolatban akár már pár hónap múlva gyönyörű hajad lehet. Szeretném ha tudnád,nálam a szalonban egyszerre csak egy vendég van, mert úgy gondolom így lehet csak a maximumot nyújtani. Szerencsés ember vagyok, mert ennek köszönhetően megvan a vendégeimmel azonnal a közös hullámhossz és így a legideálisabb frizura :)