ÚJ! Tartós hullámosítás

ÚJ! Tartós hullámosítás

Wella Wave It ajándék hajvágással 18.500 FT helyett csak 15.500 FT!

Ajánlom vékonyszálú, egyenes ,könnyen lelapuló hajú hölgyvendégeimnek, bármilyen hajhosszra, mert az eljárás után laz, könnyed, rugalmas, hullámos, vastagabb, dúsabb lesz a frizurája.
Természetes hullámos haj hatását kelti, semmiképpen nem daureolt képet mutat. Ez egy jóval kimélőbb eljárás, mint a normál Dauer, mert kevésbé bontja meg a hajban a kémiai kötéseket, éppen ezért csak 5-6 hétig tart. A Headlines rövidebb hatóidejének köszönhetően gyorsan kifejti hatását.

Eljárás:

Megmossuk a hajat,majd megtöröljuk és felcsavarjuk,nem dauer csavaróra, hanem egy speciális csavaróra,ami puha nem szúrós és tüskés. A csavaró méretét és a hatóidőt a fodrász dönti el, határozza meg aszerint, amit a vendég kiván. Fontos a jó választás és a hatóidő!
Miután felcsavartuk a hajat, rátesszük a volumennövelő anyagot és hatóidő után fixáljuk. A végén a vendég kérése szerint formázuk, akár egyenesre száritva, hogy dúsabb legyen, de sima, vagy hagyjuk göndören, behabozzuk és diffúzorral száritjuk.
Az a jó, bármit meg tudunk tenni, ha egyenest szeretnénk azt, ha hullámosat azt.
Egy vendég véleménye a headlinesról:

Érdekes ez a headlines, mert most lesz kb. két  éve hogy legutoljára csináltattam, az volt a második alkalom. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de nekem még most is benne van a hajamban, vagyis a végeiben pontosabban. Biztos vagyok benne, hogy még mindig az, hajmosáskor alul szépen hullámosodik. Ezalatt a két év alatt sem találtam a "google-on" keresve nagyon új információkat róla. Csak hozzászólásokat olvastam, és sokan nem ajánlják és félnek tőle, hogy olyan, mint a dauer. Nem. 
Nálam wella termékeket használtak. Szerintem nagyon megérte, mivel nem az a minden hónapban fizetni kell érte dolog. Pláne a tartóssága miatt is. Szerintem azért maradt benne ennyire, mert a második alkalommal nem vártam egy évet sem, hanem kb. 4 hónapot, gondolom- bár hangsúlyozom nem értek hozzá- ráerősített a régebbire, mert akkor sem ment ki még belőle teljesen az előző. 
Nagyon-nagyon szép hullámos-göndör hajat kreál. Én még annyi dicséretet, és szép szót nem hallottam azelőtt a hajamról, mint mikor benne volt. Nagyon egyszerű kezelni is, ez volt benne a kedvencem. Kimosom, fejjel lefelé megszárítom óvatosan. 
Talán még egy jó hajhabba való befektetést igényel a dolog. Most is készülök csináltatni nyáron. Suli mellett ez a leggyorsabb és legszebb megoldás számomra. Remélem valamit azért segített a véleményem azoknak, akik gondolkodnak rajta. Mondjuk egy biztos, megbízható fodrászt kell választani hozzá.

Ha eddig vékony szálú, kevés hajad volt ezzel megváltoztathatod a hajad és  a képet magadról amikor belenézel a tükörbe.

Tetszeni fog a változás!
Rám bízhatod magad, vigyázni fogok a hajadra,

Várlak szeretettel!